Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Ehdota Esteetön Suomi –palkinnon saajaa 7.9. mennessä!

Esteetön Suomi –palkinto jaetaan kahden vuoden välein. Palkinnon myöntää Invalidiliitto ja Rakennustietosäätiö. Palkinnon on tarkoitus edistää palveluiden ja rakennetun ympäristön sopivuutta kaikille sekä kannustaa esteettömiä tai saavutettavia tila- ja palveluratkaisuja.

Palkinto annetaan kohteelle tai toiminnalle, jonka nähdään noudattavan Design for All, eli kaikille soveltuvan suunnittelun, periaatteita ja toteuttavan laajaa näkemystä esteettömyydestä ja/ tai saavutettavuudesta.

Palkittavana voi olla yksittäinen henkilö, ympäristö, reitistö, rakennus tai rakennuskokonaisuus, toimintamalli, järjestelmä, palvelu tai koulutusohjelma, virkistystoiminta tai näihin teemoihin liittyvä suunnitelma, jolla on ajankohtaista ja yleistä merkitystä.

Vuonna 2017 Esteetön Suomi –palkinto annettiin Suomen saavutettavin kirkko –radio-ohjelmalle. Lisäksi jaettiin kaksi kunniamainintaa: Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri Ruskis –koulun esteettömälle pihalle ja Tampereen vammais- ja esteettömyysasiamiehelle Jukka Kaukolalle.

Esteetön Suomi –kilpailu on kaikille avoin. Voit ehdottaa palkinnon saajaa web-pohjaisen lomakkeen kautta:

Esteetön Suomi –ehdotuslomake

Voit myös lähettää ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen johanna.hatonen[at]invalidiliitto.fi tai postitse osoitteeseen:

Johanna Hätönen
Esteettömyyskeskus ESKE
Invalidiliitto ry
Mannerheimintie 107
00280 Helsinki

Ehdotukset on toimitettava 7.9.2019 mennessä. Kaikkien ehdottaneiden kesken arvotaan lippuja Apuväline- ja Habitare-messuille. Esteetön Suomi –palkinnon saaja palkitaan tunnustuskirjalla ja Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 3 000 euron stipendillä.

Palkinto annetaan tämän vuoden Apuväline-messuilla 7.11.2019 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Messuja järjestää Expomark Oy yhteistyössä Invalidiliiton kanssa. Muina yhteistyökumppaneina toimivat Näkövammaisten liitto, edunvalvonta- ja vaikuttajajärjestö Sailab ry ja Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry.

Esteetön Suomi –palkinnon säännöt löydät alla olevan linkin kautta:

Esteetön Suomi –palkinnon säännöt

Lisää tietoa Apuväline-messuista löydät alla olevan linkin kautta:

Apuväline-messut

Ei kun ehdottamaan!

Kuva, jossa lukee "Ehdota Esteetön Suomi 2019 -palkinnon saajaa 7.9.2019 mennessä"

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: