Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Culture Open –hankkeen päätösseminaari

Culture Open –hankkeen päätösseminaari järjestettiin torstaina 18.2.2021 Zoom-tapaamisena koronapandemian takia. Seminaari oli simultaanitulkattu suomeksi ja venäjäksi. Seminaarin teknisestä toteutuksesta vastasi tuotantoyhtiö Korpipaja. Seminaarissa puhujina olivat hankkeen kumppanit, kohderyhmäläiset, sidosryhmien edustajat sekä Venäjän hankehallinnon edustaja, Dmitry Bazegsky, joka kertoi tulevasta hankerahoitusmahdollisuuksista.

Seminaarin avasivat päähankekumppanin, Petroskoin valtionyliopiston täydennyskoulutuksen instituutin, edustaja Anton Posudnevskiy, Petroskoin kulttuuripalveluiden apulaisjohtaja Natalia Beregova sekä Joensuun kaupungin vastaava kulttuurijohtaja Leena Hoppania.

Leena seisoo studiossa mikrofonin edessä ja lukee puhetta kansiosta.
Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden vastaava kulttuurijohtaja Leena Hoppania toivotti osallistujat tervetulleiksi päätösseminaariin.

Hankepäällikkö Elizaveta Druzhinina esitteli seminaarissa hankkeen hyvien käytäntöjen julkaisua, joka ilmestyy piakkoin englanniksi ja venäjäksi. Julkaisussa esitellään hankkeen tuloksia ja osallistavaa toimintaa. Julkaisussa on myös mukana hankkeen saavutettavan viestinnän ohjeistuksia.

Elizaveta seisoo puhujakorokkeen takana. Culture Open -hankkeen banneri on hänen vieressään.
Hankepäällikkö Elizaveta Druzhinina emännöi päätösseminaaria Petroskoin päässä.

Hankkeen koordinaattori Henna Karhapää esitteli seminaarissa hankkeen saavutettavaa viestintää sekä hankkeen toteuttamia saavutettavuuskartoituksia Joensuussa.

Henna seisoo mikrofonin edessä ja hymyilee videoruutua päin.
Projektikoordinaattori Henna Karhapää esitteli seminaarissa saavutettavaa viestintää ja hankkeen saavutettavuuskartoituksia.

Petroskoin ParafestLive –taiteilijavaihtoon osallistunut laulaja Riikka Hänninen kertoi vammaistaiteilijoiden toimijuudesta ja hankkeen osallistavaan toimintaan osallistunut taiteilija Liudmila Poletaeva kertoi, miten Culture Open on mahdollistanut hänen taiteellisen kehityksensä.

Hankekumppani Karjalan tasavallan taidemuseon edustaja Natalia Kozlovskaya kertoi museon toimenpiteistä, jotka on suunnattu autistisille nuorille ja Petroskoin keskitetyn kirjastotoimen edustaja Yulia Nesterova kertoi tavoista, joilla hanke on osallistanut maahanmuuttajia kulttuuritoimintaan. Seminaarissa kuultiin myös hankkeen viime syksynä järjestämästä inklusiivisesta leiristä ja Petroskoin ParafestLive-vammaiskulttuurin verkkotapahtumasta.

Zoom-ruutu Natalyan esitelmästä, Natalya näkyy itse yläkulmassa puhumassa.
Karjalan tasavallan taidemuseon Natalya Kozlovskaya kertoi, miten museo on huomioinut autistiset kävijät.

Seminaarissa nähtiin myös ensimmäiseen Culture Open –taiteilijavaihtoon osallistuneet laulaja Fatima Bogdanova ja saksofonisti Konstantin Zverev.

Culture Open –päätösseminaari onnistui erittäin hyvin ja antoi monipuolisen ja kattavan kuvan hankkeesta.

Culture Open –hanke on nyt tulossa päätökseen. Haluamme kiittää kaikkia hankekumppaneita, sidosryhmiämme ja kohderyhmäläisiämme, jotka ovat olleet mukana hankkeessa. Kiitoksia myös Karelia CBC –ohjelmalle, joka on tukenut hankettamme. Hankkeen aikana olemme parantaneet kulttuuripalveluiden saavutettavuutta Joensuussa ja Petroskoissa sekä mahdollistaneet vammaisten ja maahanmuuttajien kulttuurin kokemisen ja tekemisen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: