Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa -verkkokurssi

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –verkkokurssi

Culture Open –hanke järjesti Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –verkkokurssin joulukuussa 2019. Kurssin tuottajana toimi Suunnittelupajan Juha Lehtinen. Culture Open toteutti kurssin yhteistyössä Joensuun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni ry:n kanssa.

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kulttuurialalla työskentelemisestä Suomessa. Kurssin tavoitteena on parantaa maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistymismahdollisuuksia ja tietoutta kulttuurialalle työllistymisestä Suomessa.

Alkuperäiseen kurssiin kuului sarja verkkosisältöjä sekä kolme lähiopetuspäivää. Lisäksi osana kurssia oli tarkoitus järjestää portfolio-työpaja maaliskuussa 2020. Työpajaa on kuitenkin jouduttu siirtämään koronavirusepidemian vuoksi. Culture Open –hanke pyrkii kuitenkin järjestämään portfolio-työpajan myöhemmin syksyllä 2020.

Culture Open on koonnut tälle hankeblogin sivustolle verkkokurssin materiaalit, jotta jokainen kulttuurialan opiskelu- ja työmahdollisuuksista kiinnostunut henkilö voi hyötyä kurssista.

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –kurssin sisältö:

  1. Kurssin esittely ja tavoitteet:

2. Suomalainen kulttuuri- ja taidekenttä:

2.1. Kuvataide

2.2. Esittävät taiteet

2.3. Audiovisuaalinen kulttuuri

2.4. Kirjallisuus

2.5. Muotoilu ja arkkitehtuuri

3. Taitelijapolut:

3.1. Päivi Saarelma

3.2. Biljana Stankovic Lori

3.3. Jaap Klevering

4. Portfolio

%d bloggaajaa tykkää tästä: