Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Culture Open –hanke kiittää kuluneesta vuodesta!

Kiitämme hankekumppaneitamme ja kaikkia teitä, jotka olette osallistuneet Culture Open –hankkeen järjestämään toimintaan tämän vuoden aikana! Koronan mukanaan tuomat rajoitteet vaikuttivat myös hankkeemme kulkuun. Tästä huolimatta, olemme pystyneet toteuttamaan suurimman osan tälle vuodelle suunnitelluista tapahtumista ja toiminnoista. Toteutustavat ovat olleet hieman erilaisia kuin mitä alun perin olimme ajatelleet. Esimerkiksi kaksi viimeistä taiteilijavaihtoa on järjestetty livestriiminä sekä verkkotapahtumana. Tämän ansiosta olemme tavoittaneet enemmän ihmisiä myös kohderyhmiemme ulkopuolelta.

Tänä vuonna Culture Open –hanke on Joensuussa toteuttanut:

  • Videotaltioinnin Nuorten Able Art –ryhmän toiminnasta. Ryhmä kokoontui 16 kertaa kevään ja syksyn 2020 aikana kolmen ammattitaiteilijan ohjauksella.
  • 2 valokuvanäyttelyä ja 5 valokuva-aiheista työpajaa JoMonin valokuvakerhon kanssa. Yhden valokuvausmatkan Kolille ja kaksiosaisen valokuvauksen Masterclass-seminaarin.
  • 2 taiteilijavaihtoa Joensuun ja Petroskoin välillä heinä- ja joulukuussa.
  • 16 monikulttuurista tarinapajaa yhteistyössä Seutukirjaston ja JoMonin kanssa. Pajoja ovat ohjanneet Lori Stankovic ja Celeste Richman.
  • 2 esteettömyysarviointia (Joensuun uusi konservatorio ja pääkirjaston remontoitu lasten- ja nuorten osasto), yhden esteettömyyskartoituksen (Enon kirjasto), yhden esteettömyyskonsultoinnin (Joensuun museoiden saavutettavat opasteet) sekä 2 saavutettavuustoimenpidettä (Carelicumin asiakaspalvelupisteen induktiosilmukka, Joensuun museoiden selkokielinen yleisesite).
  • 3 saavutettavan viestinnän ohjeistusta suomeksi ja englanniksi.

Hankkeemme on ansioitunut varsinkin tämän vuoden aikana saavutettavan viestinnän saralla. Keväällä julkaisimme saavutettavan verkkoviestinnän ja selkeän kielen ohjeistuksia sekä tiedotimme luotettavasta koronainfosta sekä pandemian monikielisestä uutisoinnista. Hankkeellemme myönnettiinkin 16.12. Karelia CBC:n vuoden 2020 viestintäpalkinto. Palkinto on meille arvostettu tunnustus ja kertoo, että olemme kyenneet tavoittamaan kohde- ja sidosryhmämme sekä ylläpitäneet onnistuneesti viestintää rajantakaisten hankekumppaniemme kanssa.

Culture Open –hanke jatkuu vielä helmikuun 2021 loppuun saakka. Ennen kuin päätämme hankkeen, haluamme kysyä teiltä ajatuksianne toimintamme onnistumisesta. Olemmekin luoneet lyhyen kyselyn, johon toivomme vastauksia 15.1.2021 mennessä:

Linkki kyselyyn

Yhdenvertaista ja esteetöntä joulua kaikille!

Hankkeen maskotti tonttulakissa ja teksti Culture Open wishes everyone happy holidays.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: