Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Culture Open esillä EloVeerassa!

Varttuneemman väen kesätapahtuma EloVeera järjestetään taas elokuussa. Perjantaina 2.8. järjestettävän tapahtuman paikkana on Sinkkolan kotieläinpiha. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma alkaa klo 12 ja päättyy klo 15.

Culture Open –hankkeella on tapahtumassa esittelypiste. Pisteellä voit tutustua hankkeeseen ja kysyä projektikoordinaattori Hennalta saavutettavuusasioista. Löydät myös tietoa syksyn hanketoimenpiteistä, kuten tulevasta taiteilijavaihdosta Joensuun ja Petroskoin välillä sekä Culture Open Able Art Group –ryhmän esiintymisestä Joen yössä. Voit myös poimia mukaasi pienen testin, jolla pystyt selvittämän, miten esteetön oma asuinympäristösi on!

Valokuva, jossa näkyy esteettömyyskävelyn kartoituslomakkeita ja kotona tehtävän esteettömyystestin lomakkeita.

Iltapäivällä klo 14.10 alkaen Henna kierrättää saavutettavuudesta kiinnostuneita Sinkkolan lähiympäristössä esteettömyyskävelyllä. Jokainen kävelylle osallistuja saa mukaansa vihkosen, johon voi kirjoittaa huomioitaan.

EloVeeran muihin tapahtumiin kuuluu muun muassa naurujoogaa ja kahvipakettibingo. Tapahtuman ohjelman löydät kokonaisuudessaan alla olevan linkin kautta:

EloVeera 2019

Tule mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: