Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Culture Open –hankkeen päätösseminaari järjestetään 18.2.2021

Lokakuussa 2018 alkanut Culture Open –hanke tulee päätökseen helmikuun 2021 lopulla. Reilun kahden hankevuoden aikana olemme edistäneet saavutettavuutta ja esteettömyyttä paikallisissa kulttuuripalveluissa Joensuussa ja Petroskoissa sekä mahdollistaneet vammaisten ja maahanmuuttajien osallistumisen kulttuurin tekemiseen.

Päätösseminaarissa esittelemme hankkeen tuloksia sekä jaamme hyväksi kokemiamme käytäntöjä. Koronapandemian takia järjestämme päätösseminaarin etätapahtumana Zoom-alustalla simultaanitulkattuna suomeksi ja venäjäksi.

Hankepäällikkö Elizaveta Druzhinina esittelee seminaarissa hyvien käytäntöjen koontia, jonka julkaisemme englanniksi ja venäjäksi. Lisäksi hankekoordinaattori Henna Karhapää kertoo saavutettavasta viestinnästä ja saavutettavuuskartoituksen perusteista.

Hankekumppanimme Petroskoin kulttuuritalolta, Karjalan tasavallan taidemuseolta ja Petroskoin keskitetystä kirjastotoimesta esittelevät Petroskoin Parafest-vammaiskulttuuritapahtumaa sekä työskentelyään vammaisten ja maahanmuuttajien kanssa kulttuuripalveluissaan. Seminaarissa esitellään myös Petroskoin vammaisnuorille ja heidän huoltajilleen suunnattua leiritoimintaa sekä keskustellaan tulevaisuuden hankemahdollisuuksista.

Myös Culture Open –taiteilijavaihtoihin osallistuneet Riikka Hänninen ja Fatima Bogdanova esiintyvät seminaarissa. Lisäksi kuulemme venäläissyntyistä taiteilijaa Liudmila Poletaevaa, joka kertoo, miten Culture Open –hankkeen yhteistyö monikulttuurisen valokuvakerhon kanssa ja hankkeen järjestämä kulttuurialalle työllistymisen –työpaja on vaikuttanut häneen.

Seminaariin voi ilmoittautua 16.2. asti alla olevan linkin kautta:

Ilmoittautuminen Culture Open -päätösseminaariin

Culture Open -päätösseminaarin ohjelman voit ladata alla olevan linkin kautta, tai katsoa linkin alta.

Kysymykset seminaarista voit lähettää hankkeen projektikoordinaattorille:

Henna Karhapää (henna.karhapaa@joensuu.fi)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: