Seuraava Culture Open –taiteilijavaihto järjestetään striiminä!

Taiteilijavahdon mainoslehtinen, jossa Fatiman kuva ja esityksen tiedot.

Koronavirusepidemian vuoksi Culture Open –hankkeen vuoden 2020 taiteilijavaihdot on päätetty järjestää striimauksena. Culture Open –hankkeessa järjestetään yhteensä neljä taiteilijavaihtoa Joensuun ja Petroskoin välillä. Taiteilijavaihdoissa vammaistaiteilijat ovat saaneet mahdollisuuden esiintyä kansainväliselle yleisölle hankkeen avustamana.

Ensimmäisessä taiteilijavaihdossa Fatima Bogdanova ja Konstantin Zverev saapuivat Petroskoista esiintymään Joensuun Parafest-vammaisfestivaaleille elokuussa 2019. Toisessa taiteilijavaihdossa joensuulainen Embodied Poem Trio esiintyi Petroskoissa joulukuussa 2019.

Seuraava taiteilijavaihto järjestetään tiistaina 28.7.2020 Taidekeskus Ahjossa Parafest-juhlanäyttelyn avajaisissa. Käytännössä taiteilijavaihto järjestetään siten, että noin puolen tunnin mittainen kokonaisuus striimataan suorana lähetyksenä Petroskoista Ahjossa sijaitsevalle esityskankaalle. Esityskokonaisuuteen kuuluu Petroskoin kaupungin terveiset Parafestyhdistykselle, petroskoilaisen valokuvanäyttelyn esittelyä sekä ensimmäisessä taiteilijavaihdossa nähdyn Fatiman lauluesitys.

Koronavirusepidemia ja sen tuomat rajoitukset vaikuttavat myös Parafest-festivaaliin: tänä vuonna ei järjestetä varsinaista festivaalia, vaan Parafestin 10-vuotista historiaa juhlitaan Ahjossa avautuvassa näyttelyssä. Näyttelyssä on esillä valokuvia ja muita muistoja Parafestin kymmeneltä ensimmäiseltä vuodelta.

Näyttelyn avajaisissa noudatetaan Valtioneuvoston suosittelemia turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistusta.

Tervetuloa seuraamaan Parafest-näyttelyn avajaisia ja Culture Open –hankkeen taiteilijavaihtoa Taidekeskus Ahjoon tiistaina 28.7.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Taidekeskus Ahjoon on esteetön kulku.

Ohjelma:

Näyttelyn avajaiset alkavat klo 18

Suora striimaus Petroskoista alkaa klo 19

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: