Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –verkkokurssin materiaalit löytyvät nyt hankeblogista!

Culture Open –hanke järjesti Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –verkkokurssin joulukuussa 2019. Kurssin tuottajana toimi Suunnittelupajan Juha Lehtinen. Culture Open toteutti kurssin yhteistyössä Joensuun monikulttuurisuusyhdistys JoMoni ry:n kanssa.

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet kulttuurialalla työskentelemisestä Suomessa. Kurssin tavoitteena on parantaa maahanmuuttajataustaisten henkilöiden työllistymismahdollisuuksia ja tietoutta kulttuurialalle työllistymisestä Suomessa.

Alkuperäiseen kurssiin kuului sarja verkkosisältöjä sekä kolme lähiopetuspäivää. Lisäksi osana kurssia oli tarkoitus järjestää portfolio-työpaja maaliskuussa 2020. Työpajaa on kuitenkin jouduttu siirtämään koronavirusepidemian vuoksi. Culture Open –hanke pyrkii kuitenkin järjestämään portfolio-työpajan myöhemmin syksyllä 2020.

Culture Open on nyt lisännyt kurssimateriaalit hankkeen YouTube-kanavalle. Lisäksi materiaalit löytyvät hankeblogin erillisestä Kulttuurialalla toimiminen Suomessa –verkkokurssi –osiosta. Nämä materiaalit ovat kaikkien kulttuurialan opiskelu- ja työmahdollisuuksista kiinnostuneet henkilön käytettävissä.

Kurssin materiaalit löydät hankkeemme ylävalikosta tai alla olevan linkin kautta:

Kulttuurialalla toimiminen Suomessa -verkkokurssi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: