Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Esteettömyyskävely EloVeerassa

Varttuneemman väen kesätapahtuma EloVeera järjestettiin taas kerran viime perjantaina 2.8.. Sinkkolan kotieläinpihassa järjestetty tapahtuma oli täynnä tohinaa ja toimintaa. Myös Culture Open –hanke oli tapahtumassa läsnä.

Valokuva, jossa näkyy pöytä. Pöydälle on aseteltu hankejuliste, paperisia esteettömyystestejä sekä tapahtumaesite syksylle 2019.
Culture Open -hanke oli esillä EloVeerassa.

Projektikoordinaattori Henna esitteli hanketta kävijöille ja kertoi hankkeen suunnitelmista syksylle. Tarjolla oli myös leikkimielisiä kodin saavutettavuustestejä, joiden avulla voi miettiä oman ympäristön esteettömyyttä. Voit lukea testistä lisää ja ladata sen alla olevan linkin kautta:

Esteettömyystesti

Iltapäivällä Henna ohjasi Sinkkolan lähiympäristössä esteettömyyskävelyn. Sade kuitenkin yllätti kävelijät ja kävely siirrettiinkin Sinkkolan sisätiloihin, jossa oli kahvia ja kanelipullaa.

Valokuva, jossa projektikoordinaattori Henna ohjaa esteettömyyskävelyä kuuden henkilön seuratessa.
Esteettömyyskierros lähti liikkeelle Sinkkolan kotieläinpihasta.

Esteettömyyskävelyä varten Henna oli valmistanut Culture Open –hankkeen saavutettavuuskartoituksesta lyhennetyn version. Jokainen kävelylle osallistunut sai oman pienen vihkosen, johon he voivat merkitä huomioitaan ympäristönsä saavutettavuudesta.

Esteettömyyskävelyn vihkosen voit myös ladata itsellesi alla olevan linkin kautta:

Voit esimerkiksi käyttää kysymyksiä omassa kartoituksessasi. Vihkosesta löydät myös Hennan yhteystiedot, jos haluat jakaa omia huomioitasi julkisten tilojen esteettömyydestä tai kysyä saavutettavuusasioista Joensuussa.

EloVeerassa oli erittäin mukava tunnelma ja projektikoordinaattori Henna oli mielissään, kun hän sai jutustella niin monen ihmisen kanssa hankkeesta ja saavutettavuusasioista. Tehdään näin uudestaan ensi vuonna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: