Tule mukaan tekemään kulttuuria!

Kiinnostaako sinua esiintyminen?

Culture Open etsii Osuuskunta HURMAn kanssa esiintyjiä Parafest-festivaaleille ja Joen yö-kulttuuritapahtumaan elokuussa 2019.

Joensuun vuosittainen Joen yö –tapahtuma tarjoaa pääsymaksuttomia kulttuuri- ja taidekokemuksia koko kaupungin alueella. Parafest taas on joensuulainen festivaali, joka mahdollistaa vammaisille taiteilijoille monipuolisen ja korkeatasoisen esiintymisympäristön.

Taide- ja kulttuurialan ammattilaisista koostuva HURMA on yksi Culture Open –hankkeen kumppaneista. HURMA tuottaa ulkoilmaesityksen molempiin tapahtumiin. Esityksiä varten HURMA kokoaa integroidun Able Art –ryhmän, joka harjoittelee pitkin kevättä ja kesää Taidekeskus Ahjossa. Harjoitukset alkavat perjantaina 15.3.2019 klo 16, ja niiden teema on Minun & Sinun Iloinen Woima. Harjoituksia tehdään tanssin, teatterin, kirjoittamisen, musiikin ja kuvan kautta. Ohjaajina toimivat tanssi- ja esitystaiteilija Minni Hirvonen ja kirjailija, näyttelijä Timoi Munne.

Able Art –ryhmän harjoituksista kiinnostuneet voivat tulla yksin tai avustajan kanssa. Ilmoittautumiset: minni.hirvonen@gmail.com. Harjoituksiin voi tulla muutenkin, jos ei halua esiintyä.

Taidekeskus Ahjo sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 23, Joensuu. Tila on esteetön ja sisäänpääsy on liuskallinen. Tilasta löytyy myös inva-WC.

Harjoitukset ovat perjantaisin 15.3.-16.8. klo 16-18. Poikkeuksena perjantait 22.3., 19.4. ja 31.5., jolloin harjoituksia ei järjestetä.

Kesäkautena harjoitukset järjestetään ulkona, jos sää sallii.

HURMA valitsee Joen yö –tapahtumaan ja Parafest-festivaaleille 10 esiintyjää. Nämä esiintyjät valikoituvat heinäkuuhun mennessä.

Tule mukaan!

One Reply to “Tule mukaan tekemään kulttuuria!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: